terug naar Novodome hoofdpagina


Daitem draadloze intercom systemen
 

 

 

Dankzij de radiotechnologie is de intercom van Daitem volledig draadloos en volledig mobiel. Aangezien er vanuit de buitendeurpanelen geen aansluitingen nodig zijn, biedt het Daitem intercomsysteem u tal van mogelijkheden : systeem met meerdere posten, totale mobiliteit, installatie zonder hak- en breekwerk…

De intercom via radiotransmissie van Daitem maakt de toegangscontroles mogelijk voor : residentiële woningen, woningen met meerdere bewoners, vrije beroepen, verschillende professionele activiteiten…

 

Gepatenteerde technologie

Zoals alle Daitem produkten, maakt de mobiele intercom gebruik van bedrijfszekere radiotransmissies. Gepatenteerd onder de naam DynaPass®, deze innoverende technologie beschermt de radiocommunicaties tegen interferenties en verblindingen en verzekert een optimale verbinding tussen het buitendeurpaneel en de handset.

Het gepatenteerde systeem DynaPass®, kiest bij het begin van de communicatie een vrij radiokanaal. Treden er tijdens de communicatie storingen op dit kanaal op, dan schakelt het systeem automatisch over naar een ander, meer beschikbaar kanaal. Zo bent u er zeker van een optimale communicatiekwaliteit te hebben in om het even welke omstandigheden.

Batterijgevoed. Hierdoor overal toepasbaar.

De buitenpost kan overal toegepast worden, ook wanneer er geen stroomvoorziening is. Zo kunt u deze b.v. bij uw poort aan het begin van uw oprit plaatsen  zonder de noodzaak van een stroomvoorziening.

De batterijen hebben een levensduur van ca. 2 jaar.

 

Gewapend buitendeurpaneel voor 1 woning (D5801 + DB601)

Het buitendeurpaneel staat de bezoeker toe zich aan te melden. Het discrete, esthetisch en robuuste paneel wordt buiten naast de poort of deur geplaatst.

 

Standaard handset met basis op het lichtnet (D5131)

De handset met 3 functies beheert de toegangen van een woning.

- 1 besturingstoets voor alle stootplaten of elektrische sloten.

- 1 besturingstoets voor alle soorten automatische poorten die een manuele besturing met droog contact aanvaarden.

- 1 besturingstoets voor de buitenverlichting.

copyright Novodome