">

terug naar Novodome hoofdpagina                                                     Klik hier voor de Jablotron Oasis

 

Jablotron Profi Home Box Plus
[50625]
 
Jablotron Profi Home Box Plus

Draadloos klasse 2 alarmsysteem in speciaal samengestelde kit.
Gratis voorgeprogrammeerd, ook bij aanschaf van extra sensoren!

Draadloos voorgeprogrammeerd alarmsysteem van hoge kwaliteit, met (design) bedienpaneel, 3 sensoren, sirene en afstandsbediening. Goedgekeurd door het NCP (klasse 2). Mogelijkheid tot BORG certificaat.

Novodome heeft deze kit speciaal samengesteld voor gebruik thuis. Er is gekozen voor bedienpaneel met een modern design, waarmee het noodzakelijke met het aangename wordt gecombineerd! Als extra service programmeert Novodome het systeem van te voren voor naar uw wensen, zodat het eenvoudig is het systeem zelf op te hangen. Indien u extra advies wilt of problemen ondervindt, kunt u ons altijd bereiken. Indien gewenst, kunnen we ook de installatie voor u verzorgen.

Kenmerken:

- deelschakeling (voor deelalarm) mogelijk
- 32 zones voor draadloze detectoren
- 4 zones voor bedrade detectoren
- 8 draadloze bediendelen (bedieningspanelen/afstandbedieningen) mogelijk
- indien gewenst, aansluiting op meldkamer
- max. 4 vrij instelbare spraakberichten, als (alarm-)melding te versturen via telefoonlijn
- computerinterface mogelijk (via internet)

Draadloos alarmsysteem, ingebouwde telefoon kiezer, met bedieningspaneel

De kit bestaat uit:

- alarmcentrale met kiezer voor vaste lijn (JA-63KRX)
- draadloos bedieningspaneel (JA-60F-EN)
- draadloos raam/deur magneetcontact (JA-60N)
- bedraad raam/deur magneetcontact (SA-201)
- draadloze bewegingsmelder (JA-60P)
- draadloze binnensirene (UC-260)
- afstandsbediening (RC-44)
- alle bijbehorende batterijen

De Jablotron onderscheidt zich van andere systemen door het loskoppelen van de centrale van het bedienpaneel; hierdoor kunt u de centrale dicht bij de binnenkomende telefoonlijn ophangen, wat de kans op sabotage verkleint. In veel gevallen zal de meterkast een geschikte plek zijn om de centrale op te hangen. Het meegeleverde bedrade magneetcontact kunt u op de deur van de meterkast hangen, waardoor geen dief u meer te slim af is.
Het codebedienpaneel (klavier), een speciale nieuwe versie met subliem design, is draadloos en kunt u hangen op iedere gewenste plek; er is mogelijkheid om meerdere bedienpanelen te gebruiken. Jablotron heeft als enige in dit segment ook een buitenversie van het codebedienpaneel gemaakt, wat de plek van ophanging nog flexibeler maakt.

De verschillende zones maakt het Jablotron alarmsysteem geschikt om het alarm voor een gedeelte van een huis of gebouw aan te zetten. Bijvoorbeeld een voor- of achterhuis, of 's nachts enkel de alarmering op de benedenverdieping.

Met een instelbare frequentie worden testberichten uitgewisseld die u ervan verzekeren dat zowel de sensoren als de centrale werken. Bij afwijkingen worden sabotagemeldingen of 'battery low' meldingen aan u doorgegeven.

Novodome zal uw systeem volledig voorprogrammeren volgens uw specificaties, ook als u de kit uitbreidt met extra sensoren en accessoires. Indien nodig, kunnen de instellingen van de Jablotron centrale worden gewijzigd via een computer (USB verbinding of bluetooth) of via het codebedienpaneel.

Voorzien van NCP klasse 2 keurmerk (nr. IRB10301-CCS) en aangeraden door Alert Services (Securitas).

Wat kunt u van Novodome verwachten?

Product folder (Pdf)

Uitgebreide installatiehandleiding (Word)

 


Copyright (c) Novodome.