<Particuliere Alarmcentrale PAC

 

Wilt u naast de alarmering door uw Powermax, Jablotron of Homelink installatie nog een extra zekerheid van een goede alarm opvolging  en een dagelijkse controle van uw systeem, dan kunnen we voor u direct de aansluiting met een Alarmcentrale (meldkamer) verzorgen.

Hiervoor hebben we een samenwerking met Security Monitoring Centre . Deze Particuliere Alarm Centrale (PAC) behoort tot de grootste meldkamers van Nederland en voldoet aan de scherpste eisen voor de beveiliging van risicovolle gebouwen. Novodome maakt het voor u mogelijk om deze hoogwaardige service in uw huis te halen voor een zeer interessant tarief.

U kunt ook van deze professionele meldkamer gebruiken, indien u ervoor kiest om het door Novodome voorgeprogrammeerde alarmsysteem zelf te installeren!

Via Novodome wordt dit abonnement voor slechts 194,-- / jaar (incl. BTW) aangeboden.

De voordelen voor een meldkamer op een rijtje:                                    

 

-       Zekere opvolging van uw alarmmelding door professioneel personeel.  

-    De medling naar de meldkamer gaat zeer snel. Zelfs al wordt daarna door de indringers de telefoonlijn gesaboteerd, het proces van opvolging gaat gewoon door.

-      Geen beperking in het aantal mogelijke contactpersonen dat gewaarschuwd moet worden.

-      Gemakkelijk wijzigen van contactpersonen. En telefoontje is voldoende.

-      Dagelijkse controle van uw systeem. Uw alarmsysteem stuurt een dagelijkse testmelding naar de meldkamer. Deze zal direct actie nemen indien er iets mis is met uw systeem.

-       Korte lijnen naar hulpdiensten. Indien na controle door een sleutelhouder iets aan de hand blijkt te zijn, dan kan de meldkamer middels een rechtstreekse verbinding met de politie direct hulp inschakelen.

-       24-uurs meldpunt voor storingen.

-       Samenwerking tussen de meldkamer en Novodome zodat eventuele problemen snel opgelost kunnen worden.

-       Eventueel uitbreidbaar met videoverificatie.

-    Indien gewenst kan de meldkamer een surveillancedienst bij u in de buurt inschakelen.

 

 

 

 

 


Copyright (c) Novodome.