terug naar Novodome hoofdpagina

 

 

 

Met de keuze voor de Powermax+ heeft u het state-of-the-art alarmsysteem. Deze is bij uitstek geschikt om uw huis of bedrijf op een professionele manier te bewaken. Het systeem voldoet aan de strenge NCP eisen voor alarmsystemen. Een garantie dat u iets goeds in huis haalt. Door dit NCP keurmerk is de Powermax Plus ook geschikt om op een meldkamer aan te sluiten.

Uitgaande van een basissysteem kunt u nagenoeg onbeperkt uitbreiden met allerhande sensoren en verlichtingsaansturing waardoor u zeker bent van een systeem dat nu, maar ook in de toekomst aan uw wensen voldoet.

Verdere informatie: Brochure Powermax + (PDF)

 

Bestellen en installatie

Het door u bestelde systeem wordt volledig geprogrammeerd aangeleverd. Hierdoor kunt u de installatie eenvoudig zelf ter hand nemen. Nadat u hier de gewenste sensoren en bedienelementen heeft gekozen en de order heeft verstuurd, nemen wij contact met u op om uw wensen qua programmering door te spreken. Zaken waaraan u kunt denken zijn bijvoorbeeld gewenste vertragingen op specifieke sensoren (in b.v. de hal).  U kunt natuurlijk ook vooraf contact met ons opnemen om uw vragen beantwoord te krijgen. Hiervoor kunt u ons bereiken op telefoonnummer 073-612 63 79 of via het  contact formulier

De programmering wordt volledig door ons getest met de voor u bestemde sensoren waarna het systeem aan u wordt verstuurd. De levertijd zal in dit geval ongeveer een week bedragen. Indien u tijdens de installatie nog vragen heeft dan staan wij altijd ter beschikking om u te adviseren.

Door deze programmering door Novodome wordt dit systeem ook door meldkamers geaccepteerd. Klik hier voor verder informatie.

Mocht u toch zelf de installatie niet ter hand willen nemen, voor beperkte kosten kunt u het systeem bij u thuis laten installeren. 

 

 

 

 

 


Copyright (c) Novodome