Welkom bij de webwinkel van Novodome
  Hoofdpagina » Winkel » NAVBAR_TITLE Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen
Over Novodome  |  Bestellen, betalen en afhandeling  |  Contact  |  Voorwaarden  |  FAQ
Categorieën
PRODUCT NIEUWS !!
Mobeye Argos: Nieuw all-in-one alarmsysteem

Mobeye Argos: Nieuw all-in-one alarmsysteem
€395.00
Aanbiedingen
Digital Door Viewer 2.0

Digital Door Viewer 2.0
€127.50
€69.00
Nieuws
Dec 21, 2016

Een draadloos alarmsysteem!
Het is winter en de dagen zijn kort. Heeft u er al aan gedacht om uw woonhuis, vakantiehuis of boot veilig te stellen voor ongenode gasten? Novodome levert alarmsystemen en camerabeveiliging waarmee u uw kostbaarheden gerust achter kunt laten. De alarmsystemen Powermax Express, Powermax Complete, Po... Lees meer

Nieuws
2016-12-21
Een draadloos alarmsysteem!
Het is winter en de dagen zijn kort. Heeft u er al aan gedacht om uw woonhuis, vakantiehuis of boot veilig te stellen voor ongenode gasten? Novodome levert alarmsystemen en camerabeveiliging waarmee u uw kostbaarheden gerust achter kunt laten. De alarmsystemen Powermax Express, Powermax Complete, Powermax Pro, Powermaster, Jablotron Oasis en Jablotron 100 zijn uitstekend geschikt om uw huis of boot te beveiligen. Ook als u geen vaste telefoonlijn hebt kunt u een GSM alarm melding krijgen!
Raadpleeg de site of bel met Novodome voor passend advies!
2012-09-26
TEEVEN: INBREKER ZOCHT ZELF RISICO OP Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie)
Staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) reageert resoluut op het geweldsincident dat zich afspeelde in een huis in het Brabantse Diessen. Hij vindt dat de inbreker die is overleden na een vechtpartij in dat huis, zelf het risico heeft opgezocht. Daarmee opent De Telegraaf woensdagochtend.

Teeven

Teeven heeft altijd al benadrukt dat bewoners zich mogen verdedigen. Hij stelt verder dat het natuurlijk treurig is dat daarbij iemand is doodgegaan, maar vindt dat horen bij het 'inbrekersrisico'. ,,De inbreker heeft niets te zoeken in die woning, dus het risico ligt bij hem'', aldus Teeven. De politie laat donderdag bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sectie verrichten op het lichaam van de inbreker die dinsdagochtend overleed na een vechtpartij met bewoners van een huis in Diessen. De sectie moet meer duidelijkheid geven over de precieze doodsoorzaak maar de politie heeft al gezegd dat er geen sporen van wapengeweld zijn.

Van de bewoners maakte de politie woensdag de leeftijden bekend. Het gaat om een 47-jarige vrouw en een 49-jarige man. Ze worden beschouwd als verdachten van betrokkenheid bij de dood van de inbreker. Het stel is niet gearresteerd en mocht het politiebureau dinsdag va verhoor verlaten.
De politie gaat ervan uit dat de 37-jarige inbreker uit Tilburg uit was op de dure vogels in de volière van de bewoners.
2008-08-19
Veilig uw huis achterlaten; overweeg een alarminstallatie
De zomervakantie loopt ten einde, de avonden worden weer korter; heeft u er al aan gedacht om uw woonhuis, vakantiehuis of boot veilig te stellen voor ongenode gasten? Novodome levert alarmsytemen waarmee u uw kostbaarheden met een gerust gevoel achter kunt laten. De alarminstallatie Powermax plus, Powermax Pro, Homelink of Jablotron is uitstekend geschikt om uw huis of boot (met walstroom) te beveiligen. Ook als u geen vast telefoonlijn hebt kunt u een alarm melding krijgen!
Raadpleeg de site of bel met Novodome voor passend advies!
2008-03-01
Jablotron nieuw in assortiment van Novodome
Met ingang van maart heeft Novodome het assortiment uitgebreid met het alarmsysteem van Jablotron. De betrouwbaarheid van het systeem, in combinatie met de uitgebreide functionaliteit, maken het systeem geschikt voor de beveiliging van particuliere huizen en kleine bedrijven. Novodome heeft een speciale kit samengesteld, waarbij functionaliteit, design en een betaalbare prijs voorop staan.

Ook voor deze systemen past Novodome haar unieke bedrijfsconcept toe; goede adviezen en uitgebreide service, zoals het aanleveren van een voorgeprogrammeerd systeem.
2008-02-15
Nieuwe versie Homelink !
Sinds kort levert Novodome de nieuwste versie van de Homelink alarmcentrale. De versie 7510r heeft alle functies die particuliere woningen en kleine bedrijven nodig hebben. Zo kan de centrale het gebouw in 4 delen opsplitsen, die een eigen alarminstelling kunnen krijgen. Ook kan gekozen worden voor een ingebouwde GSM module en kunnen 50 verschillende gebruikers met een eigen codering het alarmsysteem bedienen. Met dit apparaat heeft u een zeer degelijke beveiliging voor een lage prijs!
2008-02-05
Kans op herhaalinbraak groot
Kort na een woninginbraak is de kans op herhaling groot. Maar niet alleen de gedupeerde bewoners moeten na een inbraak op hun hoede zijn. Ook buren en andere omwonenden dienen extra op hun tellen te passen, want ook zij lopen tijdelijk een verhoogd risico om slachtoffer te worden. Dit blijkt uit onderzoek van criminoloog Bernasco dat is gepubliceerd in het Tijdschrift voor Criminologie.

Kort na een inbraak is de kans op herhaling groot. Na een aantal weken neemt het risico weer af.
Grote kans dat het dezelfde daders zijn, ze kennen immers de omstandigheden en weten dat er grote kans is dat nieuwe producten zijn aangeschaft. Mochten de bewoners onverhoopt thuis zijn, dan is het aantrekkelijk om het huis van de buren uit te proberen.
Wees dus gewaarschuwd!
2008-01-28
Toegangscontrole parkeergarage
Een openbare parkeergarage in Utrecht heeft Novodome gevraagd een automatisch deuropeningssysteem te plaatsen. Tot nu toe moesten de klanten van de parkeergarage eerst hun kaartje in de kaartuitlezer plaatsen, daarna moesten ze de extra beveiligde deuren handmatig openen. Door de integratie van de kaartuitlezer met elektrische deurdrammers, worden de deuren nu automatische geopend. Door dit systeem van Novodome, kan de parkeergarage weer extra service bieden aan de automobilist.
2008-01-16
Beveiligingskosten winkels worden deels vergoed door Amsterdam
Wethouder Asscher van Financiën stelde dinsdag voor dat de gemeente Amsterdam de helft van de beveiligingskosten van winkels voor haar rekening gaat nemen. Het aantal overvallen in Amsterdam is vorig jaar namelijk met 33% gestegen tot 394. Twee winkeliers verloren hun leven bij een overval.

Asscher wil een subsidie van 1 miljoen euro uittrekken voor ondernemers die zichzelf gaan beveiligen door middel van surveillances, detectiepoorten, kluizen, videobewaking, alarminstallaties en het burenbelsysteem.
2007-12-11
Meldsysteem kathedraal Mechelen
Novodome plaatst deze maand een GSM-meldsysteem in de toren van de kathedraal van Mechelen. Dit meldsysteem wordt gekoppeld aan de brandmeldcentrale en moet ervoor zorgen dat een brandmelding als gesproken bericht via een GSM verbinding naar de meldkamer van de brandweer wordt gestuurd.
Novodome heeft dit systeem gemaakt in opdracht van de Belgische federale overheid.
2007-10-01
Nieuwe Website online.
Novodome is in beweging. Na de eerste versies van de website in 2004 en 2006, heeft Novodome onlangs het thuiswinkel waarborg verkregen. Nu wordt de nieuwe webwinkel gelanceerd. Met nog meer producten met de service die u van ons gewend bent.
Informatie
Verzenden & retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op