4 HANDIGE BESPAARTIPS DOOR HET GEBRUIK VAN DIENSTEN

Besparen

Wist je dat je heel makkelijk geld kunt besparen door gebruik te maken van diensten? Door o.a. kennis en vaardigheden van anderen en die van jezelf in te zetten, bespaar je op een leuke manier veel geld.

Ben jij nu benieuwd geworden naar hoe dit kan? Bekijk onderstaande tip en begin vandaag met besparen op een wel hele eenvoudige manier!

4 HANDIGE BESPAARTIPS DOOR HET GEBRUIK VAN DIENSTEN
1. GEEF EEN DIENST CADEAU
Verjaardagen van vrienden, kennissen of familie zijn het hele jaar door. Het bedrag voor al deze verjaardagscadeautjes loopt samen hoog op. Gelukkig zijn er meerdere, creatieve oplossingen waardoor je een origineel cadeau geeft, maar niet teveel geld uitgeeft. Een van deze oplossingen is een dienst cadeau geven. Denk hierbij aan het opknappen van de tuin wanneer iemand een huis heeft gekocht of een oppas strippenkaart als iemand een baby heeft gekregen.

2. Maak gebruik van online vergelijking diensten

Voor al het denkbare zijn tegenwoordig websites die als dienst hebben: het vergelijken van meerdere aanbieders. Neem bijvoorbeeld de huizenmarkt. Je kan verzekeringen vergelijken, maar bijvoorbeeld ook klusjesmannen voor je huis. Wil jij bijvoorbeeld een nieuwe trap laten plaatsen of ben je benieuwd naar de trap bekleding kosten? Gratis en vrijblijvend vraag je online meerdere prijsopgaven aan waardoor je aanbieders kan vergelijken en er zo met de laagste prijs vandoor gaat. Is het mogelijk om de dienst uit te stellen en voor de laagste prijs te gaan? Maak daar gebruik van, dit scheelt je soms wel 40% op de kosten.

3. Wissel diensten uit tussen kennissen, vrienden of familie

Heb je bijvoorbeeld kinderen en wonen er veel kinderen in de buurt? Organiseer oppasavonden met elkaar. De ene keer past de ene op, de andere keer de anderen. Dit maakt je avondje uit weer een stukje goedkoper. Maar denk ook bijvoorbeeld aan je buurman die echt een handige klusser in maar niets van computers weet waar jij veel verstand van hebt. We maken hier veel te weinig gebruik van, wat zonde is want je bouwt er daarnaast ook nog goede banden door op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *